Hungária Dance party

Magyar slágerek forgnak non-stop!

Elecktro-House party

Elecktro-Huse zenék forgnak non-stop!

Mulatos buli járat

Mulatos slágerek forognak non-stop!

New Penna Club
New Penna Club évek óta működő tradicionális szórakozóhelye minden korosztálynak. Megújult, felújított környezetben széles italválasztékkal, folyamatos italakciókkal várjuk vendégeinket.
Várunk szeretettel, ez a hely ami neked kell!
 
nyítva tartás: péntek-szombat: 20:00-05:00
cim: Hódmezővásárhely Andrássy utca 3.
email: newpennaclub.mail@gmail.com
 

Biográfia

 biográfia
 
Teljes neve: Szekszárdi Ferenc
Dj neve: Deejay Fain
Szülő városa: Szeged
Születési dátum: 1989.05.18
Az életem: Buli és a szórakoztatás
Kedvenc ital: Sör.:) bulikon pedig Black velvet, Ballantine's, coca-colaval és és jéger
 Kedvenc előadójai: Justin Bieber, Polyák Lila,,Kasza Tibor, Kesha, Calvin Harris, Avicii, Dr Alban, Dj Bobo, Example, Fatima, Mc Hawer, Dancelovers
Persze minden egyik, amelyikre jó lehet bulizni. 
Kedvenc Dj: Martin Garrix, David Guetta, Dj Kitto, Dj Louis, DJ Gömby, DJ Gula..stb
Szabad időben: biciklizés, belvárosban kávézgatni,sörözni, Lógni, zene hallgatás
 
Bemutatkozása:
 
 Dj Fain gyerekórában is már érdekelte ez a dolog.
 
Amikor gyerek volt játékok helyet hang - valamit videó kazettákkal játszót. Mellesleg 12 évesen egy rendezvényen fel tűnt neki a disco gömb és a színes lámpák és a technikai felszeressél, és szerelmes lett beléjük,azóta ennek él. Tizenéveses kora után zenélni kezdet házibulikban, sulikban. Mostanában már egyre több helyre hívják,- házi bulikba, sulikba, rendezvényekre, esküvőkre. Amikor a lemez játszok mögött, van akkor imádja a hangulatot pörgetni,és persze ha a Fain be pörög onnantól a társaság is bepörgő vele együtt.
 
Fainnak egyedi stílusával pedig egyre többen szeretik a egyénisége,és a zeneirányzatában is. Hiszen nem csak a legtrendibb partizos zenéket játszik, hanem retro, magyar retro és trendi, mulatós zenéket játszik a közösségnek-igény szerit felkérésektől függően...
 
DJ Fainnak saját web rádiója volt. A Live Dance Web Rádió az ő szülemény volt, olyan rádiót szeretet volna meg alakítani, ami más mit a többi rádió,és egyéni stílusa volt a
rádiójának, csak is a hallgatok szórakoztatásán élt. A saját rádiója véget ért! Utána csatlakozót a Diabló rádióhoz műsorvezetőkén, deejay-ként nyomta.. Most már hamarossan egy rádióban lesz műsorvezető,és szórakoztatni fogja ismét a hallgatókat.
 
Most a következő évben, még több iskolákban, és esküvőkre hívják meg. Előre fél évre is már van időpontjai hol fog zenélni. Következő évben azon dolgozunk, még több helyen megismerjék, munkáságát, és stílusát.
Mellette készül a bemutatkozó saját film-e. Ami még sok szervezés áll még előtte, de sikerülni fog, és nagyon érdekes és jó film lesz annyi már biztos. Úgy hogy van feladatain.
 
A baráti köre is nagyon szeretik Fain-t, mert ahogy sokan mondják "Fain más vagy mit a többi,te magadat adod, ezért szeretünk." Persze a célja az hogy többen megismerjék öt,és persze a legfőbb célja hogy a legjobbat kapjátok a szórakoztatásban, és őt tőle ezt megkaphatjátok.
Mellesleg nagyon szeret segíteni másokon, és persze életben a legfontosabb hogy, egy cél kitűzése.
 
 Fainak van még sok tenni valója a célig, de ö tudjuk, megcsinálja... 
 
 

Dér Heni - Ég veled (Field & Axel Cro Bootleg) DEMO