Hungária Dance party

Magyar slágerek forgnak non-stop!

Elecktro-House party

Elecktro-Huse zenék forgnak non-stop!

Mulatos buli járat

Mulatos slágerek forognak non-stop!

New Penna Club
New Penna Club évek óta működő tradicionális szórakozóhelye minden korosztálynak. Megújult, felújított környezetben széles italválasztékkal, folyamatos italakciókkal várjuk vendégeinket.
Várunk szeretettel, ez a hely ami neked kell!
 
nyítva tartás: péntek-szombat: 20:00-05:00
cim: Hódmezővásárhely Andrássy utca 3.
email: newpennaclub.mail@gmail.com
 

Hírek

Sztár hírek itthonról és vílágból! Lenne maradj a sztár hírekról, és pletykáiról. Itt minden nap frissülő hírekkel találkozhatsz.

Kardashian húga miatt szakítottak Bieberék
 
Kendall Jenner lehetett az, aki bekavart Selena Gomez és Justin Bieber boldogságába. Az énekesnő azt állítja, Kim Kardashian húgával csalta őt a tinisztár.
 
Ember legyen a tal­pán, aki követni képes Selena Gomez és Justin Bieber kapcsolatát. Alig egy hete még boldogan turbékoltak, az énekesnő azonban a napokban ismét kiadta párja útját. Az indoka állítólag az volt, hogy Bieber titokban találkozgatott Kim Kardashian húgával, Kendall Jennerrel, akit Selena köztudottan nem kedvel.
 Selena teljesen kiakadt, hogy hazudott neki Justin, aki azt hajtogatta, nincs közöttük semmi. De akkor miért találkozgatnak? Becsapva érezte magát, ezért két nappal hamarabb hazautazott Los Angelesbe, és kidobta Justint – idézi informátorát az In Touch Weekly. Barátai szerint azonban ez a szakítás nem végleges, és csak idő kérdése, hogy Gomez mikor fogadja vissza kicsapongó kedvesét.
 
Bors hírforrás
BOCHKOR GÁBOR: MAJKA EGY VIDÉKI PRONYÓ
 
Bochkor Gábor élő rádióadásban vidéki pronyónak nevezte Majkát. Az ózdi rapper ki­akadt, amin aztán Bocsi húzta fel magát. Újabb sztárháború készülődik?
 
Bochkor Gábor két év kihagyás után ismét felvehette a fejhallgatót, és néhány hete reggelenként szórakoztatja a Music FM hallgatóit. Ugyanúgy pörög a nyelve, mint régen, és ugyanúgy kiszaladnak a száján kevéssé megfontolt szavak.
 
Tegnap reggel Ördög Nóra, a TV2 Rising Star című, új tehetségkutatójának műsorvezetője vendégeskedett nála, és István Danival többek között arról faggatták, hogyan készül a műsorra, zavarja-e, ha a csatornánál valaki – mondjuk Berki Krisztián – többet keres nála, és szóba került műsorvezetőtársa, Majka is. Ahogy a Bors korábban megírta, ők ketten vezetik az október 26-án induló Rising Start. Bochkorék nehezen barátkoznak meg ezzel a párosítással.
 
– Mit keres majd melletted Majka? Mert annyira más háttérrel jöttök, Majka egy vidéki pronyó, te pedig egy finom lány vagy – állapította meg Bochkor, mire Ördög Nóra az ózdi rapper védelmére kelt – Bocsi szerint fölöslegesen. – Szerintem Majka magáról is ezt mondaná, és nem sértődne meg, hiszen abból jött – magyarázta meggyőződéssel az Önindító műsorvezetője.
 
Majka fülébe is eljutott Bocsi megjegyzése, de nem úgy reagált, ahogy a rádiós remélte. – Sajnálom, hogy az alapján ítél meg valakit, honnan származik – nyilatkozta a Borsnak meglepően higgadtan a rapper. – Én is mondhatnám, hogy Bochkor Gábor egy öreg szpíker, akinek már rég leáldozott a csillaga, de természetesen nem mondok ilyet, mert nem vagyok olyan, mint ő. Megjegyezném, hogy korábban megkerestek, legyek a Music FM műsorvezetője, de nem vállaltam el a munkát, mert nem tudtak megfizetni – nyilatkozta lapunknak Majka.
 
Bochkor szerint kollégájának nincs oka érzékenykedni.– Nem szeretem, amikor össze akarnak ugrasztani: ezek szövegkörnyezetből kiragadott mondatok, amelyek után rögtön méltattam Majka karrier­jét műsorvezetőként, színészként, zenészként. Azért nem értem Majka ingerült válaszát, mert egyébként ő is gyakran nagyon sarkosan fogalmaz másokkal kapcsolatban, ezt azért zsebre kéne vágnia.
 
Bors hírforrás