Hungária Dance party

Magyar slágerek forgnak non-stop!

Elecktro-House party

Elecktro-Huse zenék forgnak non-stop!

Mulatos buli járat

Mulatos slágerek forognak non-stop!

New Penna Club
New Penna Club évek óta működő tradicionális szórakozóhelye minden korosztálynak. Megújult, felújított környezetben széles italválasztékkal, folyamatos italakciókkal várjuk vendégeinket.
Várunk szeretettel, ez a hely ami neked kell!
 
nyítva tartás: péntek-szombat: 20:00-05:00
cim: Hódmezővásárhely Andrássy utca 3.
email: newpennaclub.mail@gmail.com
 

Új Belépők Top Chart Listára

Új Belépők! Hétről- Hétre bemutajuk neketek az új topslágereket, hogy tud követni melyik friss sláger került be a Chartra.

 

Kiesza - Hideaway (Dzeko and Torres Remix) "2 hete a charton"
BIOGRÁFIA: Dzeko és Torres már akkora névnek számítanak, hogy általában az ő műveikkel kezdi a fellépéseit Hardwell. Ők Vették tehát elő KIesza topslágerét, és Big Room House irányba fordították.
 

 
 
Tristan Garner - Stand Up (Original Mix) "2 hete a charton"
BIOGRÁFIA: Tristan Garner Franciaország egyik legnagyobb top DJ-je. A francia előadók előszeretettel nyúlnak a retro hangzáshoz. Ennek a topslágernek a felénél van egy olyan rész, ahol úgy fogjátok érezni magatokat, mint egy 30 éves francia mesét néznétek. Emellett viszont a legkeményebb modern elektronikus hangzás is visszaköszön.
 

 

           

 
I Am Oak - On Trees and Birds and Fire (Sam Feldt vs Boombox Remix) "2 hete a charton"
BIOGRÁFIA: Ez a topsláger nagyon egyszerű, de a jó értelemben. A vokál olyan, mintha egy hetvenes évekbeli countydalt hallgatnánk, viszont nagyjából az első perc után jön a legérdekesebb rész, amikor megérkezik a trombita. Ez a hangszer egy telejesen más érzést ad ennek a topslágernek.
 

 
 
KSHMR and DallasK - Burn (Original Mix) "2 hete a charton"
BIOGRÁFIA: DallasK, aki saját bevallása szerint 21 éves koráig, több buliban volt, mint más az egész élete alatt. Ennek ellenére zseniális topslágereket készít, az elektrohouse és az electropop keveredik a munkáiban. Ebben a topslágerben pedig az a nagyon érdekes, hogy egyetlen 
 

 

 

Marc Ashken - Cat Walk (Original Mix) "2 hete a charton"
BIOGRÁFIA: A Cat Walk című remekműben a dobon kívül alig van más hangszer. A finom, visszafogott, sokszor vsuttogó női vokál az, amitől ez a topsláger igazán olyan, mint egy macska.
 

 

 

Jumpstar ft Ron Carroll - We Did Allright (The Golden Boy Remix) "2 hete a charton"
BIOGRÁFIA: Jumpstar ft Ron Carroll - We Did Allright (The Golden Boy Remix)
A birminghami, visszahúzodó remixer, Golden Boy nyúlt hozzá ehhez a remixhez. Ron Carrol 2008-as topslágere, amiben az a legérdekesebb, hogy nincs benne igazi vokál, nincsenek benne egybefüggő mondatok, csak szavak és kifejezések.
 

 

 

Fedde Le Grand and Funkerman - 3 Minutes To Explain (Funkerman Fame Remix) "2 hete a charton"
BIOGRÁFIA: Fedde Le Grand and Funkerman - 3 Minutes To Explain (Funkerman Fame Remix)
Ennek a topslágernek nagyon érdekes a mondanivalója. Arról szól, hogy mi mindent sorolnánk fel éltünkből, ha csak 3 percünk lenne rá. Funkerman pedig adott egy kis fűszert az amúgy is zseniális szerzeményhez, így megszületett egy nagyon komoly topsláger.
 

 

Crazibiza ft Chris Willis - Lonely One (Extended Mix) "2 hete a charton"

BIOGRÁFIA: A Made in Hungaryben debütált a Music Killers DJ, Tommyboy és formációjának, a Crazibiza-nak Chris Willis-szel közös topslágere a Lonely One. A feldolgozás eredetije egyébként Cher nevéhez fűződik. :)))

 

 

 
Moti - Dont Go Lose It (Original Mix) "2 hete a charton"
BIOGRÁFIA: Moti új név a szakmában, és eddig csak nagyjából remixeket készített. Annyit viszont üzent a rajongóinka és kollégainak, hogy innentől senki sincs biztonságban, bárhonnan elővesz egy topslágert és felturbózza.